Сутринта ескадрила украински дронове понапипа и леко опари Москва. Експлозии станаха на

...
Сутринта ескадрила украински дронове понапипа и леко опари Москва. Експлозии станаха на
Коментари Харесай

Потресените и ридаещи московчани да се приготвят за истински бомбардировки

Сутринта ескадрила украински дронове " понапипа " и леко опари Москва. Експлозии станаха на улица " Атласов "  в Нова Москва, в Нова Рига, Одинцово, на " Ленински проспект ", в Истра, Барвиха и другаде.

Доста скромни и по принцип добродушни БЛА (безпилотни летателни апарати - б.р.) посетиха съветската столица.

Разбира се, всичко гръмна и се пръсна, само че това не е бомбардировка или нахлуване, това е " проба на писалката ". Истинските офанзиви предстоят.

Всъщност, аз доста деликатно намекнах за тези събития през вчерашния ден в програмата " Екстракт ".





Хлипащите и смаяни московчани би трябвало да спестят страстите си. Те ще им бъдат потребни за същински бомбардировки, за идването на огромни ракети, пожари, кръвопролития, бягство на бежанци, паникьосани тълпи, дълги събирания в метрото и други наслади на същинска война.

Питер, несъмнено, е още по-уязвим от Москва (поради редица разбираеми причини).

Тук руснаците би трябвало да изключат суверенната упоритост, празните недоволства и да одобряват неприятната действителност.

Това, което се случи и ще се случи в близко бъдеще, е натурален и легален „ отговор “ на закононарушенията на режима на Путин в Украйна.

Войната не гледа телевизия. Тя има своя желязна логичност: всичко, което е допустимо за Русия, е допустимо и за Украйна.

Добре познатата ми имитация " не бомбардирайте и няма да бъдете бомбардирани " може да бъде отписана и забравена. Тя към този момент не е настояща. Направени са прекалено много необратими неща.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР